Необичаен скандал избухна във Великобритания, след като боксови двубои бяха

...
Необичаен скандал избухна във Великобритания, след като боксови двубои бяха
Коментари Харесай

Боксово шоу в църква предизвика скандал

Необичаен скандал избухна във Англия, откакто боксови дуели бяха проведени в благосъстоятелност на локална черква. Управителите на “Чърч Хаус”, Уестминстър, бяха подложени на критика, откакто в тяхната зала “Асембли Хол” бяха извършени и излъчени по малкия екран мачове, спонсорирани от известен уеб уебсайт за залагания.

Събитията са извършени на 28 ноември и 5 декември, като второто е конфликтът сред Даниел Дюбоа и Джо Джойс. Залата нормално се употребява от Главния Синод за образуване на виртуални конференции.

“Какво облада тези виновни хора от “Чърч Хаус”, че да одобряват да провеждат боксови мачове? Човек би си помислил, че са стимулирани напълно от финансов интерес – гнусната облага наподобява е победила над принципите”, разяснява 81-годишният Иън Лейн, някогашен данъчен контрольор.

“Ефектът на пандемията върху организирането на събития е разрушителен. Конкретно тези бяха опция за възстановяване на знанието за значимостта на промишлеността, защото сподели иновативност и креативност и по какъв начин събитията могат да бъдат приспособени, според ограниченията против COVID-19”, се споделя в публично известие ина “Чърч Хаус”.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР