Необичаен, но ефективен метод за справяне със слуховете беше избран

...
Необичаен, но ефективен метод за справяне със слуховете беше избран
Коментари Харесай

Съпругата на Уил Смит публично призна изневяра

Необичаен, само че ефикасен способ за справяне със слуховете беше определен от една от най-образцовите и красиви двойки в Холивуд - семейство Джада и Уил Смит.

Съпругата на артиста Уил Смит реши обществено да разиска слуховете, свързани с брака им - телевизионната водеща призна, че е изневерила на брачна половинка си в ефира на предаването " Червена маса ".

Наскоро артистът Август Алсина описа в интернет за аферата си със брачната половинка на Смит, което шокира всички почитатели на двойката. Още по-голям отзив провокира това, че музикантът е с 21 години по-млад от Джада и е другар на сина й. Той също по този начин скандализира обществеността с догатката, че Уил Смит е „ благословил " забежката на брачната половинка си.

Съпругата на Уил Смит в отговор също шокира обществеността - в ефир Джада призна, че в действителност е изневерила на брачна половинка си преди четири години.
Оказа се, че през 2015 година бракът на Смит „ е висял на косъм " и двойката решила да направи краткотрайна разлъка. Именно тогава Джада почнала спекулация с младия артист Алсина. Съпругата на Смит призна, че е потърсила благополучие отвън брака си, само че в последна сметка е осъзнала, че желае да се върне при мъжа си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР