Необичаен начин за популяризиране на еврофондовете организират от утре, 14

...
Необичаен начин за популяризиране на еврофондовете организират от утре, 14
Коментари Харесай

В Плевенско ще популяризират еврофондовете с велопоходи

Необичаен метод за разпространение на еврофондовете провеждат от на следващия ден, 14 ноември , Областният информативен център /ОИЦ/ в Плевен и общинската администрация в регионалния град. В продължение на седмица във всички общински центрове в района ще бъдат извършени велопоходи със спортен темперамент. Стартът и финалът на избраните направления ще са пред обекти, основани, преустроени или реновирани със средства от Европейските структурни и капиталови фондове. Целта е вниманието още веднъж да се насочи към значимостта на финансовата поддръжка от Европа за локалното развиване, оповестиха от ОИЦ - Плевен.
Областният информативен център ще има изнесени приемни. На тях участниците във велопоходите ще се срещнат с опциите, които другите оперативни стратегии дават сега. Ще получат настояща информация и за други сполучливо завършени планове в област Плевен.
В самодейността могат да се включат всички искащи след предварителна регистрация в съответната община . Предвидени са доста награди за най-активните, разясняват уредниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР