Необичаен концерт на необичайно място ще направят Обичайните заподоздрени и

...
Необичаен концерт на необичайно място ще направят Обичайните заподоздрени и
Коментари Харесай

Обичайните заподозрени изненадват с необичаен концерт

Необичаен концерт на извънредно място ще създадат Обичайните заподоздрени и Стефан Вълдобрев. Музикантите ще излязат от зоната си на комфорт и ще сменят клубовете и плажа със Зала 1 на НДК, където ще забие на 11 май.

"През годините сме имали опция да свирим на всевъзможни места - клубове, театри, площади, фестивали. Концертите ни са били най-вече в по-късните часове на нощта. Сега взехме решение да стартираме в по-ранен час.

Причината е, че през незабравимото лято на 2017-та направихме поредност от концерти по родните плажове - морето е място за фамилията, денят е дълъг и на всички места беше претъпкано с деца, доведени от родителите си. Хлапетата бяха насядали или танцуваха около сцената, пееха текстовете ни, беше доста вдъхновяващо.

По традиция в публиката имаше хора от най-малко три генерации, които се забавляваха еднообразно добре. Иска ми се, някак, да пренесем тази картина и в НДК. Иска ми се по някакъв метод да разтегнем лятото на 2018-та и да го стартираме с два месеца по-рано “, разяснява Стефан Вълдобрев.

Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев, Мирослав Иванов дават обещание да забият най-любимите части и да раздвижат всички в залата с По-полека, Холивуд, Рай, Към, Едно, Тази ария не е за обич, Фойерверк, Аз ли съм или не съм, Бряг с цвят най-зелен, Сняг над Сахара, Хромозоми, Обичам те, блага.

С този специфичен лайв групата бележи един извънредно сполучлив интервал, обвързван с представянето на последния й албум 10 ½, написа Монитор. През лятото на 2017 година турнето Барът е до морето и морето е до бара събира над 15 000 души за 10 концерта, постигайки рекордна посещаемост за част от локациите.

Билетите за концерта към този момент са в продажба на цени сред 30 и 40 лева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР