Необичаен и забавен арест бе извършен преди няколко дни в

...
Необичаен и забавен арест бе извършен преди няколко дни в
Коментари Харесай

Крави хванаха автокрадла в капан

Необичаен и занимателен арест бе осъществен преди няколко дни в американския град Санфорд, щата Флорида. Жена, откраднала Subaru, се опита да избяга от служителите на реда през пасбище, само че бе „ арестувана “ от десетина крави, написа Automedia. Видео от случая бе сниман от хеликоптер и публикуван от локалното полицейско ръководство.

Дженифър Кауфман и две нейни съучастнички били преследвани от полицията поради кражбата на автомобила, само че изхвърчали от пътя и се забили в канавката. Една от дамите останала в колата и незабавно била задържана, а втората се скрила в храстите и бързо била открита от ограните на реда. Дженифър обаче решила да избяга от служителите на реда през пасището. Там обаче пасели няколко крави, които почнали нападателно да преследват неканената гостенка и да а нападат. В последна светка уплашената автокрадла била принудена да се върне на пътя, където служителите на реда й щракнали белезниците.

Собственикът на пасището декларирал, че в никакъв случай до момента не забелязал, че кравите му се държат нападателно. Преди този случай обаче те в никакъв случай не са имали други „ гости “, очевидно се страхували, че някой желае, да вземем за пример, да отвлече телетата и по тази причина почнали да пазят територията си.

Сега хванатата в кравешкия капан Кауфман ще се яви в съда по 4 обвинявания: кражба на автомобил, владение на опиати, посягане върху частната благосъстоятелност и опозиция при арест.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР