Необичаен гост посети Народното събрание (НС) в петък. В кулоарите

...
Необичаен гост посети Народното събрание (НС) в петък. В кулоарите
Коментари Харесай

Изненада! Политологът Кобрата препита Лорер и Петков в НС

Необичаен посетител посети Народното събрание (НС) в петък. В коридорите на Народното събрание се разноски топбоксьорът Кубрат Пулев-Кобрата. Причината, наподобява, са ползите му в региона на политологията. Преди дни той заяви, че към този момент публично е станал магистър по специалността, откакто получил дипломата си от ректора на УНСС.

Днес Пулев дойде с екип на bTV в Народното събрание отпред с острието на малкия екран Мария Цънцарова.

Междувременно в зала „ Изток “ депутати от „ Продължаваме промяната “ (ПП) организираха диалози на тематика бюджет с работодателски организации. На излизане, с Кубрат Пулев първо се сблъска Даниел Лорер – министър на нововъведенията и растежа в държавното управление на Кирил Петков, а в този момент депутат от Политическа партия.

Лорер и Кобрата обмениха мисли за положението на актуалната политика. В един миг се появи и самият Кирил Петков. Първоначално той се поколеба дали да се намеси в дебата сред двамата. След това въпреки всичко реши да го направи.

По-късно към този момент без камери Петков и Кобрата отново си поговориха в коридорите на Народно събрание, отбелязва „ Флагман ”.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР