Необходимо е САЩ да разсекретят голям обем информация за американските

...
Необходимо е САЩ да разсекретят голям обем информация за американските
Коментари Харесай

САЩ може да разсекрети информация за Космоса

Необходимо е Съединени американски щати да разсекретят огромен размер информация за американските военно- галактически стратегии за заплашване на съперника и поощряване поддръжката от страна на жителите. Тази позиция застъпи министърът на военновъздушните сили на Съединени американски щати Барбара Барет, заяви изданието „ Defense News ”.
Разсекретяването на част от това, което сега се пази в сигурни складове, би било добра концепция, съобщи министърът на конгрес за националната защита. Според Барет, декласифицирането може да стартира през 2020 година
Свръхзасекретената информация е една от аргументите да не може да се реализира социална поддръжка за реализацията на галактически стратегии.
„ Америка е и най-големият консуматор на Космоса. Нашият метод на живот е по-зависим от космоса, в сравнение с всеки различен народ ”, счита Барет.
Разузнавателните служби се стремят да разсекретят повече информация за битка със заканите, идващи от Китай, Русия и други страни.
През юни заместник-директорът на разузнаването Сю Гордън съобщи, че разсекретяването е основно за битката с опитите на задграничните сили да се насочат към американски цивилни за събиране на данни.
Същия месец беше насочен апел разследващата общественост да разсекрети повече данни за битка с възходящата опасност, която държавното управление на Китай съставлява за американския бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР