Необходимо е само едно движение на пръстта, за да смените

...
Необходимо е само едно движение на пръстта, за да смените
Коментари Харесай

Google Maps заменя синята икона за навигация с 3D анимации

Необходимо е единствено едно придвижване на пръстта, с цел да промените синята стрелка с иконка на обичаен седан, по-голям пикап или даже SUV

Гугъл Maps предлага доста благоприятни условия за персонализация и синхронизира данните ни с другите услуги на компанията.

Милиони притежатели на смартфони предпочитат платформата за своето пътешестване, защото е лесна за потребление и има добре познат  интерфейс . Инженерите на Гугъл към този момент опитват с концепцията да трансформират метода, по който наподобява класическата синя стрелка, указваща къде се намираме на пътя в Гугъл Maps. Вместо това потребителите ще избират сред 3D икони, които изобразяват  автомобил, написа Дунав мост.

Необходимо е единствено едно придвижване на пръстта, с цел да промените синята стрелка с иконка на обичаен седан, по-голям пикап или даже SUV, които се демонстрират в приятни за очите червен, зелен и жълт цвят. Ако концепцията не ви подхожда можете да продължите да работите с настоящата  икона , както се привикнали до момента, осведоми Engadget.

В момента тази функционалност е налична само за устройствата с iOS, само че се чака да бъде интегрирана и към смартфонитe с Аndroid, което евентуално ще се случи в идващите няколко седмици. 



Няма да е изненадващо, в случай че Гугъл показват спомагателни благоприятни условия за избор на спомагателни икони от новотo меню. Собствениците на устройства с iOS могат да го задействат с кликване върху синята стрелка в режим на  навигация  и да изберат една от трите нови икони с  автомобил и. Това изобретение не е основна смяна в метода на работа на услугата, само че е спомагателен съставен елемент, с който може да се забавляваме, до момента в който пътуваме и използваме Гугъл Maps. Едва ли ще се наложи да чакаме доста преди да е налично и за Android.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР