Необходимо е прозрачно и обективно международно разследване на взривовете срещу

...
Необходимо е прозрачно и обективно международно разследване на взривовете срещу
Коментари Харесай

Москва иска честно разследване на взривяването на Северен поток”

Необходимо е " транспарантно и обективно " интернационално следствие на гърмежите против газопроводите " Северен поток " 1 и 2, съобщи почитан съветски посланик в Съединени американски щати, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В коментар на известията, че Съединени американски щати са предизвестили Украйна да не нападна газопроводите, преминаващи по дъното на Балтийско море, Андрей Леденев съобщи, че ролята на Съединени американски щати във гърмежите също би трябвало да бъде " изяснена ".

" Би било потребно да се намерения за аргументите за упоритото отвращение на груповия Запад да предприеме транспарантно и обективно интернационално следствие под егидата на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по отношение на терористичните офанзиви в Балтийско море ", е представен Леденев да споделя в обява в канала за известия на посолството в Телеграм.

Леденев упорства за изясняване на ролята на Съединени американски щати в детонациите, в това число “като директен бенефициент на прекрояването на европейския енергиен пазар ", сподели той и напомни, че американските публични лица на най-високо ниво в никакъв случай не са крили " враждебното си отношение към “Северен поток ” и непосредствено са заплашвали съветската газова инфраструктура, заяви ТАСС.

Вчера " Уолстрийт джърнъл " заяви, че Централно разузнавателно управление на САЩ е предизвестило Киев да не прави офанзива против газопроводите " Северен поток " 1 и 2 и е поискало от Украйна да се въздържа от осъществяването на офанзива.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР