Необходимо е ограничаването някои свободи, за да се ограничи коронавируса.

...
Необходимо е ограничаването някои свободи, за да се ограничи коронавируса.
Коментари Харесай

Психолог: Необходимо е да се ограничат някои свободи в името на борбата с коронавируса

Необходимо е ограничението някои свободи, с цел да се ограничи ковид. Това сподели пред „ Фокус “ политическият психолог проф. Антоанета Христова. Тя изясни, че съществува подготвеност жителите да се подчинят на наложените правила и добави, че обстановката в други страни е противоположната. Според нея рецесията се ръководи добре от хора, които получават високо утвърждение от обществото. Проф. Христова добави, че с развиването на рецесията и очертаването на границите ѝ може да се намерения за по-леки ограничения.
„ Тук имаме доста сериозен спор. От една страна, рецесията се ръководи през подобен типа правила, които нарушават избрани права. От друга страна, ръководещите рецесията би трябвало да намерят мярата сред твърдостта, рестриктивните мерки и сред това да бъдеш необятно осведомен за протичащото се към теб, с цел да можеш да споделяш това, което става. Това най-много се отнася за свободата на медиите. Мисля, че до момента в който този баланс се държи, риск няма “, добави психологът.
Проф. Антоанета Христова сподели още, че е по-добре да се запазят рестриктивните мерки и дисциплината и уточни, че в голям брой страни от Европа ограниченията в България са давани за образец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР