Необходимо е да има консолидация в левицата. Една от основните

...
Необходимо е да има консолидация в левицата. Една от основните
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Необходимо е да има консолидация в левицата

Необходимо е да има консолидация в левицата. Една от главните аргументи за загубата на последните избори бе роенето през годините в лявото пространство с център Българска социалистическа партия. Доста съществени политици от левицата сътвориха свои политически сили и „ късаха живо месо” от партията.

Това сподели в студиото на „ Лице в лице “ по бТВ Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

„ Считам, че в този момент, когато търсим добър резултат, е належащо да има консолидация. Тази стъпка е вярна, само че тя не може да се случи за ден, би трябвало самообладание и разсъдък. За нас е значимо да излъчваме непоклатимост и убеденост “, добави той.

Според Стойнев в продължение на 10 година като съпротива, концепциите на Българска социалистическа партия са били заглушавани и даже отхвърляни.

„ Отдавна предлагаме кредитният предел в ББР да бъде 5 млн. лева и,режа от клонове в страната, тъй че дребните и междинни предприятия да имат пряк достъп до ББР, с цел да може тя да извършва своите функционалности “, добави той.

На въпрос за положението на българската енергетика Стойнев отговори, че „ нямаме дълготрайна визия, проект за основаване на нови мощности, проект по какъв начин ще преминем към нисковъглеродната енергетика, както и какво ще става с въглищния район на комплекс „ Марица изток “. За това, несъмнено, е отговорно държавното управление на ГЕРБ. “

Той изясни, че пари от Европа има единствено че някой би трябвало да им напише „ домашното “.

" Не може териториалните проекти за обективен преход да се пишат от европейски служители, това е работа на политиците ", добави Стойнев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР