Необходими са ви лак за нокти в цвят по ваш

...
Необходими са ви лак за нокти в цвят по ваш
Коментари Харесай

Маникюр с вестник - ефектна идея за лятото

Необходими са ви лак за нокти в цвят по ваш избор, алкохол, топ лак и късче вестник. Вместо алкохол можете да употребявате одеколон или някакъв спиртен алкохол. Изрежете от остарял вестник дребни правоъгълници, които желаете да отпечатате върху нотките си. Вестникарските букви наподобяват доста ефектно като украса на маникюра, само че можете да изрежете обичан откъс, строфи от известно стихотворение, музикални ноти и така нататък

Какъв надпис ще се появи върху маникюра ви, зависи напълно от вас. Нанесете главния цвят на ноктите и изчакайте лакът да изсъхне.

Предварително изрязаните късчета от вестник се слагат в чаша със алкохол или алкохол. Не ги дръжте накиснати повече от 10-15 секунди, тъй като хартията ще се раздра. Нанесете деликатно правоъгълните листчета върху нотките и ги притиснете добре за към минута. С помощта на пинсета деликатно отстранете хартията - буквите би трябвало да се отпечатат на нокътната плоча.

Изчакайте още към минута и нанесете топ лак. Можете да поставите надписа, като извършите френски маникюр или добавите и други украшения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР