Необходими са неотложни законодателни инициативи за догонващо развитие на изоставащите

...
Необходими са неотложни законодателни инициативи за догонващо развитие на изоставащите
Коментари Харесай

Филип Попов: Гласувах за силна държава и подем на Северозапада

„ Необходими са неотложни законодателни начинания за догонващо развиване на изоставащите райони. Дължим го на хората. Ние, социалистите, предлагаме и работещи управнически решения за справяне със в този момент настоящата икономическата и политическа рецесия в страната. Залагаме на обществени способи, които ще подсигуряват сигурност и постоянни приходи “. Това съобщи лидерът на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, който даде своя избор с хартиена бюлетина в СИК № 35 във Видин.
Филип Попов моли за висока изборна интензивност, тъй като по думите му, всеки глас е значим и е отговорност на всеки жител, който би трябвало да направи рационален и осведомен избор. „ Вот за партията е гаранция за независимост,  щит против джендър идеологията и поръчка за отговорно ръководство в новия парламент “, безапелационен бе Попов. 
„ Да! Можем. С № 1 в бюлетината и Българска социалистическа партия за България, бъдещето стартира през днешния ден! “, добави още лидерът на видинската листа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР