Необходими са ефективни действия на отговорните институции за възобновяване на

...
Необходими са ефективни действия на отговорните институции за възобновяване на
Коментари Харесай

Румен Радев поиска бързо решаване на проблема с водата в Перник

Необходими са ефикасни дейности на виновните институции за обновяване на водоснабдяването на Перник и гарантиране на здравето на жителите, написа dunavmost.com.

Това заяви  президент ът  Румен Радев  на среща на „ Дондуков “ 2 с  кмет а на града Станислав Владимиров.

На срещата бяха разисквани аргументите за прелюдия воден  режим  в града, отговорността на отрасловите министерства и вероятностите за превъзмогване на основаната водна  рецесия .

Кмет ът на Перник е внесъл сигнал до  прокуратура та по случая и чака незабавни  ограничения  за изясняване на отговорността за основаната спешна обстановка. По думите му от месеци оттокът от язовира надвишава притока без да бъдат предприети  ограничения . Станислав Владимиров съобщи, че над половин година град Перник е на прикрит воден  режим , за което нееднократно е подал сигнали, в това число и към Народното събрание и чака своевременна реакция от страна на Министерството на околната среда и водите и Министерството на районното развиване и благоустройството.

Държавният глава означи нуждата поддръжка за жителите на Перник да бъде оказана и от страна на Министерството на защитата и Министерството на здравеопазването за обезпечаването на водоноски, засилен епидемиологичен надзор и даването на дезинфекционни средства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР