Необходими ли са промени в лятната ваканция на учениците, ви

...
Необходими ли са промени в лятната ваканция на учениците, ви
Коментари Харесай

Питаме ви: трябват ли промени в лятната ваканция на учениците?

Необходими ли са промени в лятната почивка на учениците, ви питаме в новата анкетата на OFFNews.

Според Министерството на образованието тя е прекомерно дълга и би трябвало да се понижи, а за сметка на това да се усили коледнатата почивка и да се прибавят дни към останалите почивки за учениците през годината.

От МОН обаче оферират свиването на ваканцията да отсрочи края на втория период и да се учи и през месец юли. Нещо, против което родители и учители недоволстват. Според тях юли е прекомерно парещ месец в България, в учебните заведения няма климатици и ученето тогава би било крайно неефективно.

Някои считат, че дните лятна почивка може да се понижат, като да вземем за пример се измести началото на образователната година и вместо 15 септември то е на 1 септември.

Очакваме отговорите ви в анкетата, оповестена по-долу, както и мненията ви на публицистичния ни е-mail: [email protected]

Анкета Трябват ли промени в лятната почивка на учениците? Да, прекомерно е дълга - не е проблем да се учи и през юли. Да, само че през юли е горещо. По-добре образователната година да стартира на 1 септември. Не, по този начин си е добре. гласувай резултати
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР