Необходима е система за пътна безопасност, която предугажда човешките грешки.

...
Необходима е система за пътна безопасност, която предугажда човешките грешки.
Коментари Харесай

Ананиев: Необходима е система за пътна безопасност, която предугажда човешките грешки

Необходима е система за пътна сигурност, която предугажда човешките неточности. Ако някой мисли, че може да му се размине поради дупка в законодателството, тогава ще продължи да го прави. Това не трябва да се позволява. Това разяснява за " Твоят ден " Настимир Ананиев от " Продължаваме Промяната ".

" Отиваш в АПИ и казваш, че на несъмнено място има потребност от оправяне на пътна маркировка. Тогава обаче се стартира дълга бюрократична процедура. Когато някой отхвърля да си свърши работата, той би трябвало да бъде заменен ", уточни той.

По думите му Кирил Петков е първият министър председател, декларирал, че битката с пътните произшествия е приоритет на властта. " Искаме нова визия за АПИ, в която цялата администрация да се включи. Системата за пътна сигурност би трябвало да се управлява от хора с визия ", съобщи Ананиев.

Според него в хората има вяра, отчаяние и боязън. " Много партии се заиграват със страха на хората, измежду тях е " Възраждане ". Искаме жителите да се почувстват европейци, без да се опасяват. Когато се сблъскат с неправда, стават гневни ", акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР