Ненужна провокация и излишно напрежение - с тези фрази от

...
Ненужна провокация и излишно напрежение - с тези фрази от
Коментари Харесай

"Ботев" Враца: Ненужна провокация! Тествали сме се в срок

" Ненужна провокация " и " ненужно напрежение " - с тези изречения от " Ботев " Враца дефинираха декларацията на днешния си противник (9 юли) " Царско село ". От клуба обявиха, че всички футболисти са били тествани за ковид в период.

По-рано денем " царете " оповестиха, че няма да излязат за тазвечершния мач, в случай че гостите от Враца не потвърдят, че са здрави. Преди дни " Ботев " се изправи против " Дунав " Русе. Вчера (8 юли) " драконите " оповестиха, че в редиците им има двама инфектирани.
" Царско село " заплаши с протест поради COVID-19 От клуба желаят "Ботев " Враца да потвърди, че няма инфектирани
Ето и цялата позиция на врачани, оповестена в страницата им във " Facebook ":

" Стана традиция преди решителни мачове против " Царско село " да се основава ненужно напрежение. Ние сме направили в период всички нужни проучвания. Утре заран всички още веднъж ще бъдат тествани, с цел да са спокойни прибирайки се при фамилиите си. Цялата нервност през днешния ден е елементарна провокация, а желанието да се тестваме часове преди мача граничи с парадокса.

Опциите бяха две - бърз кръвен тест, чиито резултати няма по какъв начин да са достоверни или естествен тест, който щеше да отсрочи срещата за различен ден. Всички в нашия лагер са здрави, без недоволства и признаци. Нека по-добрият победи на терена, а не посредством писма, заявления или административен напън.

Още през март декларирахме, че шампионата би трябвало да бъде прекъснато - в този момент се вижда, че сме били прави. Не ни е прелестно да работим при тези условия с риск за здравето на всички в клуба, само че се съобразяваме с волята на БФС... Ние ще бъдем на стадиона, както и нашата аудитория. Съперникът - както реши! "



От " Ботев " обявиха, че при идването си в София са били посрещнати с термометри и се заканиха, че следва епична вечер за българския футбол.



Двата отбора излизат в плейоф за оставане в Първа лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР