Ненормалник подхвърля лакомства, напоени с опасна отрова в Айтос, сигнализира

...
Ненормалник подхвърля лакомства, напоени с опасна отрова в Айтос, сигнализира
Коментари Харесай

Пазете се! Ненормалник подхвърля отрова по градинки и дворове в Айтос! Десетки кучета и котки умряха в адски мъки

Ненормалник подмята лакомства, напоени с рискова отрова в Айтос, алармира за Burgas24.bg обезпокоена гражданка. Отровени са десетки кучета и котки, множеството от които домашни. По думите на нашата читателка, психопатът хвърля отрова освен в градинките, където с изключение на животни, играят и доста деца, само че и в дворовете на хората.

" Съжалявам за всички, изгубили любимците си. Положението е много съществено, тъй като случаите с отровените животинки са в разнообразни региони на града! Или някой ненормалник обикаля града, или е " акция ", което е безумно! Трябва да се вземат някакви ограничения, с цел да не стане ужасно с някое малко дете. Явно по улиците не му стига, а към този момент потегли и по дворовете да обикаля и да трови животинките. Днес едно момиче е намерило котето си с парче колбас в устата, тази отрова погубва животинката много бързо, разясняват възмутени айтозлии в обществената мрежа.

" Тази отрова е извънредно мощна и животинката умира безусловно за минути. На парченцата колбас, които бяха пръснати към блока, в който живеем, мравки бяха налазили едното парче, даже и те бяха мъртви ".

Припомняме, че предходната седмица, в пъклен страдания умря дребният джак ръсел Майло, жертва на същия рисков препарат – Ланат.

Шокиращи фрагменти от мъката, която рисковата отрова предизвиква, бяха предоставени на Burgas24.bg. Предупреждаваме, че не са за хора със слаби сърца!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР