Нено Димов ще подаде оставката си до края на деня.

...
Нено Димов ще подаде оставката си до края на деня.
Коментари Харесай

Нено Димов подава оставка до края на деня

Нено Димов ще подаде оставката си до края на деня. Министърът на околната среда и водите е разискал решението с адвокатката си.

Припомняме, че през вчерашния ден след спецакция на спецпрокуратурата, Министерство на вътрешните работи и ДАНС за водната рецесия в Перник той беше отведен в за разпит и по-късно арестуван за 24 часа. Днес, в късния следобяд следва той да бъде освободен от ареста. Очаква се прокуратурата да даде детайлности за обвиняванията към Димов по-късно денем. Очаква се еко министърът да бъде упрекнат за занемареност и длъжностни закононарушения поради източения бент. “Студена ”.

Заради водната рецесия в Перник бяха разпитани и някогашният регионален шеф на Перник Ирена Соколова и отстраненият началник на локалното ВиК - Иван Витанов. 

Министър Нено Димов е в държавното управление от квотата на Обединени патриоти и е препоръчан от Вътрешна македонска революционна организация. Вчера министър председателят Бойко Борисов разгласи, че оставката на Димов ще се разисква на съдружен съвет.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР