Ненко Стайков-Цъфака - страшилището на Подбалкана в миналото, на 56

...
Ненко Стайков-Цъфака - страшилището на Подбалкана в миналото, на 56
Коментари Харесай

Легендарни фигури от родния ъндърграунд арестувани зрелищно в Германия

Ненко Стайков-Цъфака - страшилището на Подбалкана в предишното, на 56 година, от Карлово, Васко Киров-Мацката, на 55 година от село Соколица, Марин Коравия от Соколица, на 39 година Ваньо Стефанов-Дебелия, на 54 години от Карлово, Фейми Палазов-Феймито, на 42 година от Карлово, са били задържани в Германия. 

Петимата са незаконна група, която е вилняла в Германия. Тя е обирала домове, върлувала е в моловете на немската столица и е задигала облекла, крали са от магазини за авточасти, разбивали са и са коли, вършели са какви ли не закононарушения, разкриха за " Блиц " проверяващи. 

Петимата мъже са известни имена от ъндърграунда в миналото с богати крими досиета, само че през последните години са се кротнали и не са правили закононарушения на територията на България. Пренесли са се в странство, множеството от тях са рецидивисти, с по няколко престоя в пандиза. Не е ясно дали към този момент са получили присъди от немските управляващи и какъв брой години ще лежат в зандана в странство. 

В предишното имената им в Подбалкана се свързваха с рекети и грабежи, изнасилвания и побоища. От тях трепереха притежателите на заведения за хранене, тъй като постоянно сътворяваха екшъни и ескалираха кавги, които завършваха с намесата на полицията и прибиране в ареста.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР