Ненчо разказа пред водещата, че обича работата си на водещ

...
Ненчо разказа пред водещата, че обича работата си на водещ
Коментари Харесай

Бившата Му Йоана Чу И Щеше Да Припадне, Гала Ахна! Преди Малко Ненчо Балабанов Призна, Че Има Нова Любов! Това Е

Ненчо описа пред водещата, че обича работата си на водещ в „ Господари на ефира ”, тъй като тя го закалява, а това е доста значимо за него и доста хубаво. В предаването има съществени тематики и хората разчитат на това да им бъде помогнато, да намерят подадена ръка в институциите. „ Това преплитане на сериозното с хумористичното за мен е една невероятна симбиоза ”, сподели артистът. Истинската мощ на предаването е истината. А тази истина и тази бистрота все по-трудно се откриват във времето, в което живеем. Всичко е доста забързано и има възможност истината да се потули някъде. „ Проверяваме всички шкафченца, където може би се крие истината и я изваждаме нескрито, тъй като за нас истината е най-важната ”, споделя Ненчо.

Работата в „ Господари на ефира ” е много сериозна. За всеки човек неговият проблем е най-съществен. Екипът селектира проблемите и избира да излъчи тези, които засягат по-мащабна част от популацията. Според Ненчо хората би трябвало да имат по-будна гражданска съвест и да не се тормозят да рапортуват на съответните органи на реда в случай че виждат някакъв проблем. Хората би трябвало да са будни, да следят и да реагират на протичащото се към тях.

Актьорът приказва и за любовта. „ Обичам го естествено. Аз обичам всички празници ”, сподели Ненчо за Свети Валентин. Според него всеки празник е мотив да се заредим с малко повече позитивизъм и позитивно въодушевление. „ Всеки празник е добре пристигнал ”, добавя той. На 14-ти артистът е на работа и ще чества празника със ужасно доста хора. Така се опита да се измъкне той на въпроса на Гала по какъв начин ще чества.

Гала обаче продължи да упорства и най-после Ненчо си призна. „ Има! ”, сподели той. Има жена до него, с която ще чества празника на влюбените. Актьорът се пробва да бъде сантиментален, само че огромните изненади изискват доста време и сериозна подготовка. А Балабанов е прекомерно ангажиран. Но той даде обещание да се постарае за празника и да изненада обичаната си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР