Ненчо Илчев и съпругата му Зорница са женени от 20

...
Ненчо Илчев и съпругата му Зорница са женени от 20
Коментари Харесай

„Менделсон”: Ненчо и съпругата му Зорница са женени от 20 години

Ненчо Илчев и брачната половинка му Зорница са женени от 20 години. И двамата са артисти, и двамата са приключили в класа на Стефан Данаилов . Заедно са от първия ден след тяхната първа среща.

Запознали се в една дискотека, Зори била единствено на 19 години. Не минало доста време и подбуден от Зорница Илчо изискал ръката й от нейните родители.

„ Беше доста хубава женитба. Наистина доста хубава женитба. Много родственици, другари. Стефан Данаилов пристигна и доста ни зарадва. Аз таман бях призната в класа му. И пристигна с голям букет рози с неговия позитивизъм и обич, дръпна една хубава тирада, разплака роднините. Каза хубави думи за нас”, спомня си Зорница.

И двамата са щастливи, че синът им Момчил се ражда 8 години след сватбата. Така имали време като всяка млада двойка да се наживеят.

На въпроса какви гении и ползи има Момчил татко му споделя: „ Към футбола като всяко дете на 12 години. Но доста желаех да се занимава с фокуси, тъй като мога да го науча на доста неща – нещо, което на мен ми е липсвало – моите родители ужасно доста ме обичаха и обгрижваха, само че бяха зъботехници и те не можеха да ме научат на фокуси. И ето аз мога да му предам това, което съм научила, само че той пък няма желание”.

Ненчо мечтае да е здрав, да си отгледат детето със Зорница и на старини да отидат в родното му село Момчиловци. В Зорница той харесва това, че тя доста се грижи за него и му основава комфорт.

„ Аз в Ненчо най-вече одобрявам добротата и това, че е толкоз грижлив, той се грижи за това да не ми липсва нищо и постоянно мога да разгадавам на него…”, споделя Зорница.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР