Ненчо Балабанов сериозно си е паднал по млада гримьорка, научи

...
Ненчо Балабанов сериозно си е паднал по млада гримьорка, научи
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов си падна по гримьорка! Актьорът даде роля в клип на новата си тръпка

Ненчо Балабанов съществено си е паднал по млада гримьорка, научи HotArena .

Това е момичето, снимано в новия клип на артиста, който напоследък се изявява и като артист. Името й е Василена Радева

Новата тръпка на Ненчо е 25-годишна , сподели инспекция на „ Уикенд ”. Тя е по-млада спрямо всички известни досега дами, с които артистът е бил. В същото време е извънредно красива без никакви естетични корекции. До момента хубавата Василена се е изявявала главно като гримьорка. Тя има лична компания за грим и много клиенти като за толкоз млада жена. По обучение обаче е художничка. Родом е от Сливен, само че живее в София и учи в Националната художествена академия. 

За момента липсва информация тъкмо по какъв начин Василена се е срещнала с артиста, само че се допуска, че евентуално е взела участие като гримьор в някой от неговите планове. Той обаче толкоз я харесал, че решил да я предложения в новия си клип – „ Тези пет неща ”. Парчето бе показано преди дни. В него Василена прави толкоз мощно усещане, че няма да е чудно, в случай че скоро към нея стартират да валят предложения за изяви освен като гримьор, само че и като модел. 

Официалната версия е, че Ненчо и хубавата брюнетка не са гаджета, а единствено сътрудници и положителни познати. Според слуховете обаче артистът съществено е хвърлил око на момичето и вкарал в ход целия си сексапил, с цел да му направи усещане. Самият той скоро навършва 39 години и се приказва, че след раздялата с певицата Йоанна Драгнева преди 3 години не е имал връзка, която да продължи повече от няколко месеца.

Последната жена, за която се говореше, че топлела леглото му, се споделя Василена като момичето от клипа, само че семейството й е Кьосова. Тя управлява организация за запознанства, а инспекция на „ Уикенд ” сподели, че постоянно се изявява като преподавател в семинарите на Наталия Кобилкина. Дали обаче в действителност е имала връзка с Балабанов, или това са били единствено клюки, основани на тяхна обща фотография, и до през днешния ден не е ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР