Ненчо Балабанов се пробва и като рапър в новото си

...
Ненчо Балабанов се пробва и като рапър в новото си
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов стана рапър с кауза

Ненчо Балабанов се опитва и като рапър в новото си музикално начинание. След като предходния му опит "Рестарт " не съумя да му подсигури поле за изява в този аспект, той е решил да преориентира стила си и съвсем като един Криско реди рими в новия си план, който е със обществено обръщение. Този път фрагментът на "Господари на ефира " може да се похвали с хитово звучене и зарибяващ текст, който е дело на самия артист. Парчето е с музика и аранжимент на паметния композитор от 90-те Мага.



Видеоклипът на "Ти избираш " показва фантазиите на деца, живеещи при приемни родители. Героите в лентата са Асен от Видинско, Асен от Шумен и Доротея от Плевен. Инициативата на актьора и Националната асоциация за приемна грижа има за цел да покаже, че поддръжката към децата, без значение от сложното им детство, може да докара до действителна смяна както за децата, по този начин и за цялото общество.



Джаз певицата Хилда Казасян и легендарната„ девятка “ на „ Левски “ Георги Иванов – Гонзо, също вземат участие във видеото с Балабанов. Лентата споделя три паралелни истории – на предстоящ футболен първенец, на надарен артист и на дребна певица. В ролята на бъдещия футболен първенец е 11-годишният Асен от Шумен, който е настанен при приемната майка Даниела Костадинова. В действителния живот момчето, с изключение на да рита топка, е потвърден каратист, притежател на голям брой спортни оценки. По време на фотосите Асен и Гонзо прекарват отлично време дружно и съумяват с лекост да дадат най-хубавото, макар студа и мощния дъжд в снимачния ден.



Малката надарена певица във видеото е артистичната Доротея от Плевен. Тя е настанена при приемната майка Валентина Коцева, като с изключение на пеенето, детето има актьорски и художествени заложби. Снимките за Доротея и Хилда Казасян минават доста безпрепятствено, като химията сред двете е запечатана чудесно от режисьорите Стефан Маринов и Петко Андонов. Ролята на актьора във клипа към песента „ Ти избираш “ е поверена на 11-годишния Асен от Видин, който е настанен при приемната майка Сашка Миронова. Момчето, както и останалите две деца, е имало мъчно детство. Във видеото бъдещият артист имитира най-популярния облик на Ненчо Балабанов, а по-късно следва тяхната среща, която с изключение на по момчешки занимателна, е и доста сърдечна.



Към края на 2018 година 2002 деца са настанени в приемни фамилии в България. 1918 от децата са клинично здрави, близо 180 са с увреждания. Най-много са децата в учебна възраст (между 6 и 14 години) - 780, бебетата са близо 650, а младежите – над 200. Близо 92% от всички деца в приемни фамилии са изведени поради риск, принуждение или неприятна грижа от личните им родители. Почти 60% от децата в приемни фамилии през 2018 година не престават живота си в осиновителни фамилии, а всяко 15-то дете е върнато при родното семейство след преценка за възстановяване на родителските умения на биологичните родители или е настанено при близки и родственици, сочи статистиката. В профилирани институции за деца в България към края на 2018 година живеят близо 600 деца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР