Ненчо Балабанов се превърна в черната овца сред водещите на

...
Ненчо Балабанов се превърна в черната овца сред водещите на
Коментари Харесай

Яка завист се сипе срещу Ненчо Балабанов в „Господарите“! Вижте причината

Ненчо Балабанов се трансформира в черната овца измежду водещите на „ Господари на ефира “ и никак не е долюбван от сътрудниците си ветерани в шоуто – Малин Кръстев и Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека, разбра HotArena.

Имитаторът на Бойко Борисов се подреди измежду топ водещите през февруари 2016-а, откакто месеци преди този момент победи като победител в „ Като две капки вода “. През последните месеци се водела същинска война сред т.нар ветерани в „ Господарите “, някои от които са там от самия старт на сатиричното предаване преди 15 годни, като Зуека и Рачков, и „ младока “ Ненчо, писа „ Таблоид “.

Старите пушки се дразнели, че от време на време Балабанов се оправя много по-добре от тях и че е по-популярен измежду феновете. Всъщност истината е, че кукленият артист от Котел все оше не е толкоз изтъркано лице на „ Господарите “, сходно на Малин, Рачков и Зуека, които са в ефир от 15-ина години.

Ненчо към момента не е прегорял, по този начин да се каже, и е пресен, изпитва тръпка, когато застане пред камерата, с цел да води едно от най-гледаните излъчвания.

Дори и на феновете прави усещане, че ветераните се оправят очевидно по-зле в сравнение с той и като че ли им е скучно към този момент да разсмиват феновете.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР