Ненчо Балабанов още не може да прежали Йоанна Драгнева, която

...
Ненчо Балабанов още не може да прежали Йоанна Драгнева, която
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов в сериозна депресия! Любовна драма го...

Ненчо Балабанов още не може да прежали Йоанна Драгнева, която пък към този момент чака дете от различен мъж! Актьорът Ненчо Балабанов е на изсъхнало към този момент близо 2 години, научи „ Галерия “.

Имитаторът на Бойко Борисов по този начин и не съумя да прежали огромната си обич Йоанна Драгнева, с която има дълга и сериозна връзка. И до момента в който певицата от дълго време обърна нова страница и е влюбена, Балабанов още не може да огледа друга жена.

Тези дни артистът имаше рожден ден и още веднъж чества без дама до себе си. Негови близки разкриват, че комикът не е имал другарка повече от година и половина. Малко откакто с Драгнева се разделиха, Ненчо сменил няколко гаджета, само че по този начин и не се стигнало до нещо съществено.

Балабанов не желал някогашната му да схваща, че още има усеща към нея и по тази причина пускал подправени клюки за любовния си живот. „ Влюбен съм доста – по скалата от 1 до 10, моите усеща са 11. Но не искам да разгадавам името й “, откровеничи предходната година Ненчо. Всъщност нямало никакво гадже, а Балабанов просто се опитвал да „ заблуди съперника “.

Йоанна Драгнева и Ненчо се събираха и разделяха няколко пъти, а след последния път артистът обществено й се изясни в обич. Край дефинитивно постави Йоанна през 2017 година

Певицата сега има сериозна връзка с Мирослав Димитров, прочут ни от сериала „ София денонощно “. Дори се приказва, че чака бебе от него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР