Ненчо Балабанов напоследък е все по-притеснен за материалното си състояние.

...
Ненчо Балабанов напоследък е все по-притеснен за материалното си състояние.
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов остана без работа и пари

Ненчо Балабанов в последно време е все по-притеснен за материалното си положение. Работните задължения на звездата внезапно клонят към нулата, а оттова – и постъпленията в персоналния му бюджет.

Актьорът, прочут с гения си на подражател, в последните месеци разчитал за пари само на театралните си представления, които по никакъв начин не са доста, нито са добре платени. Заради бързо споходилата го преди няколко години популярност в предаванията на клана Халваджиян, другояче скромният по генезис и биография Ненчо привикнал да прибира солидни възнаграждения като водещ по празненства и всемирски събития.

Отделно от това той се радвал на забележителни приходи от участията си в Господари на ефира, дребната си роля в бързо залезлия, само че все пак солидно подплатен от финансова позиция сериал на Нова тв Полицаите от края на града и всевъзможни сходни сладки и добре платени действия.

„ Славата го замая и той спря да се занимава с същинска актьорска работа”, настояват познати на Балабанов. За разлика от други свои сътрудници в Господарите като Малин Кръстев, Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински, Милица Гладнишка и други, прочулият се като плейбой Ненчо предпочитал да се прави на звезда и да натрупа елементарно извоювани пари, вместо да натъртва на сложната и неблагодарна работа в театъра.

Затова режисьорите почнали все по-рядко да го търсят. Той считал, че славата ще го храни до гроб. След като обаче Нова тв смъкна от програмата си Господари на ефира, кранчето за артиста също било врътнато и постъпленията в джоба му трагично намалели.

Ненчо Балабанов разпродаде моторите си

Към момента Балабанов се тормозил, че в случай че незабавно не откри спомагателна работа, спестяванията му ще се стопят до стотинка. Той стягал колана в очакване на оферти за нови функции, като в това време се молел на висшите сили малкия екран да върне на екран Господарите или най-малко да го поканят за дребна реплика в Като две капки вода, с цел да напомни на феновете какъв брой е добър с превъплъщенията. „ Това шоу като че е основано за Ненчо. В него той си падна на мястото, само че няма по какъв начин да взе участие всяка година”, разясняват сътрудници на артиста.

Според тях, Балабанов изпитвал мощна носталгия по имитаторското съревнование, което завоюва през 2015 година Непрекъснато гледал старите си записи и тъгувал по славните времена в Капките, които надали в миналото отново ще се повторят. Опитвал се да прави нови планове освен като артисти, само че и като артист, само че триумфът им не може даже да се съпоставя с този в Капките, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР