Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пропуснаха премиерата на новия български

...
Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пропуснаха премиерата на новия български
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се избягват

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пропуснаха премиерата на новия български филм Немезис, в който и двамата вземат участие.

Снимачният развой е сбъднат във времето, когато бяха влюбена двойка. Отсъствието им от премиерата незабавно внесе ужас измежду останалата част от актьорите, които допуснаха, че евентуално не желаят да се засичат и по тази причина са предпочели да си спестят срещата с любопитните публицисти, които ще наблюдават всеки взор сред двамата.

Немезис е български филм, осъществен напълно от български екип и продуциран от българска продуцентска компания, написа Хотарена. Филмът е елегантна комбинация от екшън, еротика и комизъм. Главната роля е поверена на Мирослав Димитров, който до неотдавна работеше като оператор и асистент режисьор на чалга клипове.

В края на кино лентата виждаме и Ваня Червенкова. Ненчо има дребна роля – на лекар, до момента в който Йоанна е притежател на първокласен бутик. Нейна другарка от детството я отвлича, само че е избавена от собствен почитател.

Има и друга версия за отсъствието на някогашните любовници Балабанов и Драгнева. Отдалеч си проличава, че филмът е с доста невисок бюджет и наподобява незавършен. Вероятно режисьорът им е непосредствен и те не са могли да откажат присъединяване.

Били са насяно обаче от порнографското осъществяване и решили да си спестят минаването по аления килим, защото изпитвали позор от партньорството си с непрофесионални артисти, каквито играят в дълго рекламирания нов филм.

Продуктът изгледаха Златка Райкова, фолкпевицата Рени и журналистката Миглена Ангелова дружно с новия си любим. Най-силно усещане направи бизнесдамата Ваня Червенкова, която извади тип на най-голямата звезда. Видяхме още фолкпевицата Антонина и Марина Кискинова, които играят майка и щерка в Немезис.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР