Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пак са заедно след кратка

...
Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева пак са заедно след кратка
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се събраха след 8-месечна раздяла

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева отново са дружно след къса 8-месечна разлъка, научи HotArena.

Двамата са от дребното всемирски двойки у нас, които не са се карали обществено и не са вадили кирливите ризи. В момента живеят ту в едния, ту в другия, с цел да не си доскучаят, написа " Телеграф ". Актьорът и русокоската минаха през куп раздели и събирания в последните 2 години. Последната от тях бе в края на м.г., а след това двамата бяха спрягани за половинки на най-различни лица. Дори имаше слух, че Йоанна се е сгодила за новия си другар.

" Да, връзката ни с Йоанна имаше приливи и отливи в последно време и към този момент сме разграничени. Но в това няма нищо пикантно и не е забъркана невярност или ревност``, сподели Ненчо и добави, че русокоската е прелестен и стойностен човек и двамата са изживели любовта в същинския й смисъл.

Очевидно раздялата им е била единствено глътка въздух, тъй като в последните няколко дни една от обичаните двойки у нас посещава в комплект горещите всемирски събития и намерено показва любовта си.  Интересно е, че двамата решили да не разделят едно жилище, с цел да няма кавги . Всеки има персонално пространство. Понякога той се придвижва при нея, различен път - тя при него, а от време на време живеят и независимо. Близки до тях споделя, че двойката живее в две жилища, като от време на време се редуват кой, къде и по какъв брой ще спи.

Още преди година Ненчо показа, че с Йоанна са говорили за женитба. Те към момента не издават дали следващото им събиране ще премине в нещо по-голямо. Вчера Балабанов показа новата ария на обичаната си във Facebook и я похвали за добре свършената работа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР