Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева отново са гаджета, но крият

...
Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева отново са гаджета, но крият
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов се събра с Йонна

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева още веднъж са гаджета, само че крият в загадка връзката си от боязън да не бъдат урочасани, написа HotArena.

Чувствата сред имитатора на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и столичната общинска съветничка от ГЕРБ пламнаха откакто надареният артист завоюва шоуто „ Като две капки вода” през май 2015 година В идната година и половина двамата няколкократно се разделяха и събираха, до момента в който малко преди Коледа през 2016-а двойникът на премиера обществено разгласи, че с Йоанна са поставили завършек на връзката си, всеки продължава по своя път, само че остават другари, писа „ Таблоид “.

Колеги на водещия на „ Господари на ефира” настояват, че крахът на връзката им евентуално е поради политическата кариера на Йоанна, звездата на групата Deep Zone Project. В края на 2015 година тя беше определена за общински консултант от ГЕРБ в София и интензивно се впусна в партийния живот на ръководещите. Новото работно място на Йоанна предиздвикало много гербери да се заглеждат по нея, като тя също не останала безразлична към високопоставените си съпартийци.

Светската клевета гласеше, че сексапилната русокоска имала алъш-вериш с авторитетни гербери. Ненчо Балабанов също не може да се оплаче от неналичието на последователки и по време на сантименталната си спекулация с певицата не бил света вода ненапита. Факт е обаче, че имитаторът на Бойко Борисов и поп певицата са от дребното всемирски двойки, които не са се карали обществено и не са вадили кирливите ризи след някоя караница. След раздялата не обелиха неприятна дума за другия, в противен случай, и Ненчо, и Йоанна останаха с положителни усеща един към различен.

В последна сметка след едногодишна пауза, през която явно са се наиграли, двамата решили още веднъж да пробват да живеят дружно, шушукат в светските среди.

Този път обаче Йоанна и Ненчо решили, че ще крият връзките си и няма да споделят даже на най-близките другари. Актьорът и певицата си дали сметка, че публичността и всеобщият интерес преди им изиграли неприятна смешка. Затова в този момент се обичали в домовете си или пък на сантиментални уикенди в чужбина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР