Немският вестник Sport Bild излиза на днешните си страници с

...
Немският вестник Sport Bild излиза на днешните си страници с
Коментари Харесай

В Германия с интересна теория за Байерн и Сане

Немският вестник " Sport Bild " излиза на днешните си страници с забавна доктрина за невъзможността на Байерн Мюнхен да притегли Льорой Сане през зимата. Крилото е измежду целите в трансферните проекти на баварците още от предишното лято, само че до този миг те удрят на камък в опитите си да го " докарат " на " Алианц Арена ".

24-годишният немец не може да договаря с други клубове до април, тъй като Сане е сменил мениджърската си организация. Доскоро той бе представляван от компанията " DB Venture Limited " на Дейвид Бекъм, само че неотдавна играчът стартира да си сътрудничи с " Lian Sports ". Според изискванията на контракта с някогашните си мениджъри, крилото не може да разисква изискванията на персоналния контракт с други клубове до април тази година.

Сане стартира титуляр за своя Манчестър Сити в мача за Къмюнити шилд против Ливърпул, само че скъса кръстни връзки, след което претърпя интервенция и дълъг интервал на възобновяване. Крилото към този момент възобнови тренировки и се чака скоро да се завърне в игра.
Бундеслига 21 кръг, неделя 9 февруари  Байерн Мюнхен 19:00предстои  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР