Немският фотограф Кристиан Кнабе гостува в Бургас с изложбата Вода.

...
Немският фотограф Кристиан Кнабе гостува в Бургас с изложбата Вода.
Коментари Харесай

Световноизвестен фотограф прозовава да ценим водата

Немският фотограф Кристиан Кнабе гостува в Бургас с изложбата " Вода ".
Експозицията е отдадена на скъпия естествен запас и отношението на хората към него. Тя има екологична устременост и поддържа концепциите на " Greenpeace ". Едно от посланията на еклогичната организация е " Не на пластмасата в морските води! ". Творецът осъзнава, че с изключение на да се възхищаваме на водата във всичките и форми, да се употребяваме от моретата и океаните, би трябвало да построяваме положително отношение и да се грижим за тях. Така се ражда изложбата " Вода ".

Пред обектива на Кристиан Кнабе са заставали персони като Ангела Меркел, Джордж Буш, Йоко Оно, Христо Явашев и брачната половинка му Жан Клод, както и главата на тибетските будисти Далай Лама.
Освен с снимка, Кнабе се занимава с графичен дизайн. Той също е художник, като рисува от петгодишна възраст. Негови картини са представяни в разнообразни художествени галерии в Германия и България.
Официалното криване на изложбата е на 4-ти октомври от 17:30 часа в зала " Петя Дубарова " на КЦ „ Морско казино “. Черно-белите снимки ще бъдат подредени на алеята, пред входа на Културния център.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР