Немският бранд за висок клас професионални уреди Miele отпразнува 120-годишен

...
Немският бранд за висок клас професионални уреди Miele отпразнува 120-годишен
Коментари Харесай

Съвършенство от 120 години

Немският бранд за висок клас професионални уреди Miele отпразнува 120-годишен празник със звездно събитие в Miele Experience Center на 26 юни.



По случай 120 години от основаването си, Miele пусна и извънредната линия „ Series 120 “ със особено предложение към потребителите за 120-дневен тест интервал и гаранция за връщане на парите.



Колаборацията на Miele с гостите на събитието цели да показва какъв брой удобно, дейно и прелестно е потреблението на техните висококачествени артикули, както и да разкрие готварските умения на звездите. В приключението взеха присъединяване обичани български известни персони от разнообразни сфери. Тяхната задача бе да подготвят апетитен шоколадов трюфел кейк, разграничени в тим по двама или трима. За положителното им показване следеше зоркото око на спечелилият от втория сезон на MasterChef – началник Севда Димитрова, която ги насочваше в кулинарното премеждие. Актрисата Теодора Духовникова подготви блат, дружно с онлайн гуруто от “Майко мила” Красимира и стилиста Стоян Стоянски.



Моделът и ефирен водещ Славена Вътова пък си партнира със Симо от утринния блок на БГ Радио в забъркването на шоколадовия мус. Забавна бе и комбинацията сред радиоводещата Богдана и другата половинка на “Майко мила” – Елисавета, които фламбираха череши. Те бяха изправени пред разнообразни готварски провокации и сътвориха невероятни сладки изкушения, допълнения към шоколадовия трюфел кейк като: сладолед от солен карамел, захарен памук и нетрадиционен чипс от лют шоколад. Всеки от тимовете подготви друг съставен елемент на десерта, благодарение на смарт уредите на Miele от най-новото потомство Generation 7000, които са на пазара в България от м.май 2019 година



Събитието беше заредено с положителни страсти, усмивки, вкусотии и доста положително въодушевление. Забавлявайки се, участниците несъмнено се любуваха уместно на кулинарното прекарване. Уредите на Miele съумяха да надминат упованията на присъстващите и да ги изненадат прелестно с камера за вътрешно наблюдаване във фурната, с която може да следите приготвянето на ястието през своя смарт телефон.



“Series 120” не отстъпва по качество на останалите артикули на Miele. Линията включва прахосмукачки и перални машини, отличаващи се с извънреден дизайн, висока продуктивност и енергийна успеваемост. През август и септември тя ще бъде допълнена със съдомиялна, сушилна и пералня със сушилна.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР