Немският автомобилен гигант подписа договор с УЕФА, ставайки официален спонсор

...
Немският автомобилен гигант подписа договор с УЕФА, ставайки официален спонсор
Коментари Харесай

"Фолксваген" стана официален превозвач на Евро 2020

Немският авто колос подписа контракт с УЕФА, ставайки формален спонсор и транспортьор на европейското състезание през 2020. Това разгласи компанията, която ще употребява шампионата, с цел да показа новата си гама електрически автомобили.

" Фолксваген " се насочи към интензивно нахлуване във футбола, с което цели да възвърне имиджа си на водеща марка след аферата " Дизелгейт ".

Преди месец компанията подписа най-големият спонсорски контракт в Германия, ставайки сътрудник на националния тим по футбол на страната. " Фолксваген " размени производителя на първокласни коли " Мерцедес ", който беше спонсор на Бундестима в продължение на 45 години.

На Евро 2020 компанията от Волфсбург ще обезпечи всички транспортни средства за тимовете, съдиите, чиновниците на УЕФА и всички ВИП посетители на шампионата. На европейското състезание във Франция преди година формален транспортьор беше " Хюндай ".

Първенството на Стария континент, което ще е юбилейно 60-о, ще се организира в нов специфичен формат. Общо 13 града в цяла Европа ще са домакините на мачовете от Евро 2020.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР