Немските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд се договориха за

...
Немските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд се договориха за
Коментари Харесай

Матс Хумелс отново в ролята на бумеранг между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд

Немските грандове Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд се договориха за договорката за играча Матс Хумелс. " Kicker " осведоми, че това лято бранителят ще се завърне на " Сигнал Идуна Парк ".
Според изданието " жълто-черните " ще платят 38 милиона евро за някогашния си състезател, като в договорката ще има и спомагателни бонуси. Очаква се Хумелс да подпише контракт за три години.
Матс Хумелс бе притеглен на " Алианц Арена " през 2016 година против сумата от 35 милиона евро. За три години той стана първенец на Германия три пъти, завоюва една Купа на Германия и три Суперкупи.
Бранителят игра за " Дортмунд " в интервала 2008 - 2016 година, като записа 309 мача във всички шампионати. Хумелс беше част от отбора в най-силния му интервал и завоюва две трофеи в Бундеслигата, една Купа на Германия и два пъти Суперкупата. Той беше част от състава, който игра край в Шампионската лига против " Байерн " през 2013 година
Защитникът има 25 гола за жълто-черните в първия си престой в отбора.
Междувременно стана ясно, че Байерн може да изгуби и още една от звездите си. За кого става въпрос, прочетете в sportlive.bg.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР