Немски психолози твърдят, че мързелуването удължава живота ни. Мързелът, това

...
Немски психолози твърдят, че мързелуването удължава живота ни. Мързелът, това
Коментари Харесай

Честито, мързелът удължава живота

Немски психолози настояват, че мързелуването удължава живота ни. Мързелът, това е някакво пасивно проявяване на даден тип отмалялост, споделят те. Защо, да вземем за пример, костенурката живее до 100 и повече години?

Бързането и стресът да се свърши избрана работа, съсипвали както мозъка, по този начин и кръвоносната ни система и имунната ни система, като цяло. Сдобиваме се с нервозен корем, червата ни ставали по- чувствителни към храната и още куп неприятни моменти за нашето тяло и дух. Да не забравяме и за по- бързото стареене на клетките при стрес.

Точно тези фактори карали тялото ни да наподобява отпаднало и надлежно състарено. В Съединени американски щати това явление вече е разказано като " болест на бързането ". Ако имате прекомерно огромни упоритости и желаете да свършите едновременно доста каузи, в последна сметка се проваляте и износвате.

Какво е решението? Да подредите целите си, да не бързате и да не прекалявате с мързела, считат психолозите. Всякакви крайности за неразрешени!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР