Немирен призрак изтормозил семейство от Великобритания. Терорът на наглия дух

...
Немирен призрак изтормозил семейство от Великобритания. Терорът на наглия дух
Коментари Харесай

Похотлив дух изгони съпрузи от дома им

Немирен фантом изтормозил семейство от Англия. Терорът на наглия дух стигнал до такава степен, че съпрузите се принудили да изоставен личното си жилище поради невероятния жител на дома.

За първи път в дома стартират да се случват странни неща в един сякаш елементарен следобяд. Тогава 48-годишната Дебора се била заела с почистването. Тя усетила, че се е изморила много и седнала да си почине. Изведнъж обаче я побили тръпки.

Жената усетила, че столът върху, който е седнала, се движи. Първоначално помислила, че може да има земетресение, само че в следствие пред нея се образувал облак, който приел формата на три нереални фигури и Дебора схванала, че си има работа с призрачни сили.

Пред домакинята неизвестно по какъв начин се явили тайнствен млад мъж, облечен публично, дама на същите години, облечена в розова рокля и миловидно момиченце на към пет години. При типа на трите фигури дамата изпаднала в потрес и мигновено напуснала къщата. Тя се върнала назад, чак откакто брачният партньор ѝ се прибрал от работа.

Изплашена до гибел Дебора разказала на мъжа си за случилото се, само че той като че ли отказвал да повярва на думите ѝ. След дълги разногласия двамата решили, че Дебора би трябвало да се съветва с психолог и да стартира да приема антидепресанти.

Само броени дни след първата преживелица, обаче, в къщата на фамилията още веднъж станало нещо страховито. Както всеки следобяд Дебора работела в кухнята си, когато видяла пред нея да се появява някаква сфера. Малко по-късно домакинята още веднъж съзряла призрачния мъж отпреди няколко дни и усетила, че той я опипва безсрамно. Дебора даже съумяла да усети дъха на сластния фантом.

 Съпрузи

От този ден нататък духът постоянно тероризирал беззащитната британка. Той почнал да става все по-нагъл и да си разрешава какви ли не произволи, само че мъжът на Дебора и дума не желал да чуе от нейните разкази, защото бил повече от уверен, че те са плод на болната ѝ фикция. Съпругът на Дебора съществено почнал да страни от жена си и даже се изместил да спи в друга стая.

Той обаче възвърнал доверието си към нея, откакто тя най-сетне съумяла да поддържа думите си с доказателства. Веднъж изтормозената жена записала сластните вопли на призрака, до момента в който била в банята. Тя пуснала записа на своя брачен партньор и по този начин станало ясно, че няма психологични отклонения, а е жертва на блудствен фантом. Стопанинът на дома изначало отказвал да повярва на чутото, само че в следствие се вразумил.

След още няколко офанзиви на призрачния мъж, Дебора и мъжът ѝ се решили да изоставен жилището си. Така най-сетне бедната стопанка още веднъж заживяла умерено, въпреки и на непознато място.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР