Немалък брой фенове на Рапид Виена изразиха съжаление от преминаването

...
Немалък брой фенове на Рапид Виена изразиха съжаление от преминаването
Коментари Харесай

Феновете на Рапид тъжат за Дени Алар

Немалък брой почитатели на Рапид Виена показаха страдание от прекосяването на нападателя Дени Алар чартърен в Левски. До договорката се стигна, откакто треньорът на австрийците Дитмар Кюбауер разгласи обществено, че не слага 29-годишния състезател в проектите си.

Левски се възползва и притегли нападателя чартърен до края на сезона, като има алтернатива за откупуване. Ако последната бъде задействана, тя автоматизирано води до 2-годишен договор за 185-сантиметровия австриец.

„ Пожелавам му единствено най-хубавото, нека бъде по-щастлив в София, в сравнение с беше при нас. За страдание тук не съумя да употребява своите качества”, написа един от многото разочаровани.

През предишния сезон Алар изигра 31 мача за Рапид на всички фронтове, като множеството от тях бяха в качеството на запаса, което видно от неговия актив – 6 гола и 2 асистенции. Предходната акция 2017/2018 обаче беше доста мощна за голаджията – с 24 гола и 5 асистенции в 35 публични срещи.

„ Жалко, че не се получи при нас, въпреки че не мога да схвана дейностите ни. Аз си оставам негов почитател. Вариантът с наема не е прелестен. Цялото това недоразумение можеше да се позволи по-добре. Надявам се най-малко да не му плащаме заплатата, тъй като другояче всичко би било още по-абсурдно”, показа различен последовател на виенчани.

„ Изключително доста скърбя, също и поради неговото семейство, на което не му е леко. Пожелавам му единствено най-хубавото. Като състезател на Рапид в никакъв случай не е се провинил за каквото и да било”, съобщи още един глас от мрежата.

„ Макар и до през днешния ден да си задавам въпроса по какъв начин може човек да изпусне толкоз доста 100-процентови положения, му искам всичко най-хубаво в София и до скоро виждане през идната година”, написа следващ почитател на Рапид.

„ Ще бъде доста готино, в случай че Левски се падне с Щурм Грац в Лига Европа и успее да ги изхвърли с гол на Дени. Съжалявам за него, само че би трябвало да гледаме напред. Надявам се да не загубим прекалено много положителни играчи, а оставащите да се показват на ниво”, гласеше друго от мненията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР