Нели Рангелова никога не е можела да скрие тъгата, която

...
Нели Рангелова никога не е можела да скрие тъгата, която
Коментари Харесай

Нели Рангелова разплака мрежата СНИМКИ

Нели Рангелова в никакъв случай не е можела да скрие тъгата, която изпитва по родителите си. Винаги на свои концерти певицата извършва песни, които са особено отдадени на хората, които са й дали освен живот, само че и образец за живот.

За изпълнителката, която нормално се старае да е ведра и усмихната пред камера, е доста мъчно от време на време да обира страстите си, изключително пък, когато става дума за загуба на скъпи за нея хора.



И очевидно около великденските празници, когато обичайно фамилията се събира към празничната софра, спомените на Нели още веднъж са разпалили същински пожар в душата й, написа блиц.



" Любов и...обич!!! Думите не стигат!... Благодаря за всичко, което ми дадохте!!! Мамо и Тати!!! Много песни Ви посветих, само че... благодаря, че съм вашето дете!!! До последният си мирис ще Ви обичам! Поклон! ", написа певицата в персоналния си фейсбук профил и разплака стотиците си почитатели.

Припомняме, че с изключение на майка си и татко си, Рангелова загуби преди две години и някогашния си брачен партньор Данчо Капитанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР