Нели Петкова представя новия си англоезичен проект - съррцераздерателната поп

...
Нели Петкова представя новия си англоезичен проект - съррцераздерателната поп
Коментари Харесай

Нели Петкова представя „Broken“

Нели Петкова показва новия си англоезичен план -
съррцераздерателната поп / R&B ария „ Broken " и видеото към нея. От 26 март 2020 година, сингълът е наличен във всички цифрови стрийминг платформи посредством ADA / Warner Music.
https://lnk.to/NellyPetkovaBroken
Мелодичната ария е утвърдена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще поддържат " Broken " посредством редица интензивности, в това число ще го включат в плейлистите си и ще го дават на малките екрани и радиостанциите в съответната страна.
В „ Broken " виждаме Нели Петкова в нова светлина - парчето е в жанр R&B. Нели споделя, че за нея е голямо наслаждение да работи с едни от най-хубавите в този жанр музика. В основаването на „ Broken " певицата си сътрудничи с носителя на „ Грами " - музикалния продуцент David „ Swagg R` Celious " Harris, който завоюва премията за най-хубав R&B албум през 2019г. (за албума на певицата H.E.R. - бел. ред.). Също по този начин, той получи още 5 номинации „ Грами " през 2020 година
Нели Петкова написа песента „ Broken " взаимно със Swagg R`Celious и записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и осъществяването на „ Broken " са с присъщия за певицата бездънен прочувствен заряд.
Нели показа своите мощни страсти към записването и снимането на „ Broken ": „ Когато Swagg ми изпрати концепцията за песента, аз незабавно се припознах в текста. Започна с „ Разбита, толкоз съм разрушена, само че към момента държа на теб... ". Тези думи ме допряха надълбоко. По това време бях в тъмен прочувствен миг от живота ми и песента резонира с мен. „ Така се усещам сега ", споделих на Swagg, и желая да пея за това. Искам да кажа на хората да не се опасяват да споделят възприятията си. Имаме потребност да поддържаме връзка по-открито прочувствено. Общуването е ключът към щастието! "
След няколко онлайн сесии посредством Skype, обменяйки хрумвания за текста, е подготвен и окончателния вид на „ Broken ". „ Много обичам тази ария и съм щастлива, че работя със Swagg, защото той е извънредно надарен човек, който изпитва мощна емпатия и усеща прочувствено артистите, с които работи ", споделя Нели.
Видеото на „ Broken " улавя по едно и също време атмосферата на Ню Йорк и прочувственото положение на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „ Направихме фотосите на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че без значение къде се намираш в света, постоянно изпитваш усеща като всеки различен човек. Можеш да си на върха на света и отново да си разрушен прочувствено. "
Цялото обръщение на песента и видеото, кореспондират и със характерната обстановка, в която се намира света сега. „ Сега, повече от всеки път, всеки от нас усеща мощната нужда от непосредствен и обичан човек до себе си. "

 &feature=youtu.be

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР