Нелепото паркиране във Видин е неизменна част от града, а

...
Нелепото паркиране във Видин е неизменна част от града, а
Коментари Харесай

Пълен абсурд! Вижте кой е поредният видински рекордьор по паркиране в крайдунавския град

Нелепото паркиране във Видин е неизменима част от града, а жителите му се усъвършенстват от ден на ден и повече. Ако до скоро жителите му одобряваха с подигравка неправилното паркиране на своите съграждани, то към този момент наглостта у някои водачи стартира да минава всевъзможни граници. Надпреварата за първо място в класацията за безумно прекъсване в крайдунавския град не стопира.
Поредната фотография на качено върху тротоара возило е документирал засегнат гражданин на града, който не може да се помири с нахалните хора на пътя. Мъжът е качил фотографията в обществените мрежи, с цел да може повече хора да видят до къде се простира наглостта на някои водачи.
"Поредният образцов водач ", разказва иронично държанието на лидера потресеният човек.
На фрагмента ясно се вижда, че колата е зарязана върху тротоара. По всичко проличава, че лидерът не се е интересувал дали автомобилът му ще пречи на пешеходците или останалите участници в придвижването.
„ Този автомобил го виждам всеки ден паркиран по неуместен метод! Трябва към този момент да се вземат ограничения!”, написа засегнат жител, което демонстрира, че това не индивидуален случай от страна на лидера и за него очевидно няма спънка, която да не му разрешава да оставя колата си където и както пожелае.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР