Нелепо обяснение за липса на среща, така специалистът по политически

...
Нелепо обяснение за липса на среща, така специалистът по политически
Коментари Харесай

ПР експерт за ръкостискането между Борисов и Тръмп: Напомня ми за феновете в Кан

Нелепо пояснение за липса на среща, по този начин експертът по политически ПР Арман Бабикян дефинира фотографията на ръкостискането сред премиера Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп в Ню Йорк, която провокира вълна от реакции в обществените мрежи. Не е добре да се изпращат несъщестуващи послания, уточни Бабикян и посочи, че срещи на такова високо равнище се прецизират в елементи дълго преди събитието.
Това здрависване обаче подсети за Кан и почитателите там, които желаят да се срещнат със звездите, сподели още специалистът.
Създадените упования преди заминаването на българската делегация за Ню Йорк бяха прекомерно високи и това изигра неприятна смешка, счита Арман Бабикян.
„ Уточнена среща сред президента Тръмп и сред военачалник Борисов нямаше. И да се разчита на някаква среща в коридори, коридори и тя да бъде оповестена и обяснена като среща на четири очи, като банкет на високо ниво, направиха тъй че това здрависване увисна във въздуха и представляваше някакъв опит за пояснение на несъстояла се среща. Разбира се, неуместно пояснение “, сподели Бабикян.
„ Виждал съм сходни неща - в Кан има група почитатели, които доста желаят да се срещнат със звездите, на нещо сходно приличаше ръкостискането, предопределено, с цел да се направи фотография с президента Доналд Тръмп. Едва ли нещо положително в интернационален или дипломатически проект може да се каже за това здрависване “, добави той.
Според Бабикян Президентството и Министерски съвет е трябвало в явен и спокоен разговор да изяснят коя институция е по-добре да съставлява страната ни на Общото заседание на Организация на обединените нации.
„ Липсата на диалог за това кой вид е по-добър за България към този момент е неприятна вест. Фактът, че министър-председателят е с меко казано неприятна известност в Организация на обединените нации също е добре прочут на дипломатите, защото измежду тези към 200 страни в Организация на обединените нации на всички е известно, че това е единственият министър-председател, който саботира личната си кандидатура за общоприет секретар на Организация на обединените нации. Това в кръговете на Организация на обединените нации се знае “, уточни още Бабикян.
„ Тук не става въпрос дали някой е почитател на президента Радев или на някой различен. Това не е фенски диалог. Факт е, че Радев има обучение в Съединени американски щати, знае британски и доста други преимущества. Не това, обаче, е въпросът. Въпросът е кой вид би бил най-изгоден и най-добре би показал България “, сподели още експертът по политически ПР.
Очевидно министър председателят Борисов се пробва да компенсира неналичието на среща с президент на Съединените щати, каквато не е имало от години, сподели още Арман Бабикян.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР