Нелепа смърт застигна Сашко, на 2,5 години, от сливенското село

...
Нелепа смърт застигна Сашко, на 2,5 години, от сливенското село
Коментари Харесай

Сашко сам се затворил в колата, засл и починал. Топлинен удар!

Нелепа гибел застигна Сашко, на 2,5 години, от сливенското село Жельо челник.

В неделния следобяд неусетно се вмъкнал в колата на родителите си, която била паркирана незаключена в селския им двор, затворил се вътре и заспало на задната седалка.

Когато го намерили три часа по-късно, Сашко бил прострян неподвижен на седалката.

Веднага малчуганът бил закаран с кола за спешна помощ в сливенската регионална болница " Д-р Иван Селимински " и признат по неотложност в реанимацията, само че лекарите не съумели да спасят живота му.

В неделя температурата в Жельо челник достигнала към 33 градуса, а в затвореното купе на колата, където били спуснати и стъклата на прозорците, евентуално е надхвърлила 50 градуса. Въздухът вътре бил нагорещен като в пещ.

Родителите на детето Божанка и Руси, които са от ромски генезис, живеели дружно без брак, само че имали общо 4 деца. Те въобще не разбрали по кое време най-малкият им наследник проникнал в автомобила.

В неделния следобед двамата събаряли полурухнала сграда в двора на къщата си и улисани в работата си се сетили и потърсили Сашко прекомерно късно. Вероятно са мислили, че момченцето им си играе, някъде на сянка.

По думите на кмета на село Жельо челник Стоян Генов, почернените родители били работливи хора, които не разчитали на обществени помощи, с цел да оглеждат двете си девойки и двете си момчета.

Доскоро работили в Гърция и даже купили една от изоставените къщи в селото, с цел да настанят в нея многолюдната си челяд.

Сигнал за нещастието бил подаден в полицията от незабавното приемно поделение на болничното заведение, прецизираха през днешния ден от ОДМВР в Сливен.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, осъществен е оглед на местопроизшествието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР