Нелепа кражба в наш град. Неизвестен апаш е задигнал пожарогасител

...
Нелепа кражба в наш град. Неизвестен апаш е задигнал пожарогасител
Коментари Харесай

Апаш си хареса пожарогасител в болница, задигна го

Нелепа кражба в наш град. Неизвестен крадец е отмъкнал пожарогасител от поликлиника в град Дупница. За случката оповестяват жители в мрежата.

Въпросната движимост била закупени по наставление на огнеборците. Въпреки, че бюджетът на лечебното заведение е стеснен, това незабавно било направено, споделя Пламен Ачов.

Новите пожарогасители били сложени на разнообразни значими места. Но този на третия етаж бил отмъкнат.

Вижте целия роман на Пламен Ачов, който приканва крадеца да върне обществената благосъстоятелност:

" Искам да изкажа " признателност " на личността, която е благоволила да открадне пожарогасителя на третия етаж на Поликлиниката! Преди към пет месеца по наставление на пожарна работа закупихме нови пожарогасители, които дават отговор на условията, и бяха инсталирани на подобаващите места, с цел да бъдат налични не за крадеца, а за отбрана от възможни повреди!

Бюджетът, с който разполагаме, не е огромен и все пак се справихме с предписанията. Длъжен съм да осведомявам поданството на Дупница, с цел да знаят с какви човеци живеем! Ако индивида въпреки всичко се трогне? Може да го върне! "

Ситуацията буди отвращение в локалните жигели, които са очудени, че някой краде даже сходни движимости. При това от болница.

" За какво ти е този пожарогасител? Или крадливата ти природа те кара да прибираш всичко, което срещнеш на пътя си? ", обърща се Лидия Н. към крадеца

" Преди пожарогасителите трябвало да поставите камери! ", установи Стефан К. Подобни кокошкарски обири надалеч не са казус. Като на разнообразни места са били задигани даже цветя и купички за улични животни. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР