Нелеп инцидент паникьоса пътници в автобус по трасето Гоце Делчев-Банско-Благоевград

...
Нелеп инцидент паникьоса пътници в автобус по трасето Гоце Делчев-Банско-Благоевград
Коментари Харесай

Говедо изскочи внезапно на пътя и се заби в автобус с пътници, шофьорът слезе и заби нож в гърлото му

Нелеп случай паникьоса пасажери в рейс по трасето Гоце Делчев-Банско-Благоевград през вчерашния ден към обяд. Крава изскочила ненадейно на платното край село Баничан и била блъсната от рейса. Животното паднало в предсмъртна мъка на пътя. Водачът на автобуса слязъл, заклал кравата и я изтласкал отвън пътя. Така се правело, с цел да не се мъчи животното и да става за ястие, оповестява Struma.com.

На място е извикана полиция.

Автобусът е на гоцеделчевската компания Кар- транс, благосъстоятелност на локалния предприемач Божидар Каракашев.

" Инцидентът стана към обяд през вчерашния ден, полицията направи протокол, водачът ни е бил сюрпризиран от животното и е можело да стане по - огромна пакост ", разяснява притежателят.

" Пътниците били уплашени, защото се чул удар, детайлности тъкмо какво се е случило откакто животното е ударено, не знам ", добави притежателят на компанията.

Подобни произшествия са извънредно рискови, разясниха служители на реда. Безстопанствени животни се разхождат по пътищата и основават съществени предпоставки за тежки пътни произшествия. Ако случилото се бе с лека кола, можеше да стане тежко за пътуващите в нея.

Припомняме, че неведнъж ви оповестяваме за безстопанствени животни на оживени пътни артерии. Крави и говеда се срещат доста постоянно в местността Предел цели стада пресичат безотговорно. Внимавайте, водачи!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР