Нелегален пътник е паднал от колесника на самолет при заход

...
Нелегален пътник е паднал от колесника на самолет при заход
Коментари Харесай

Нелегален пътник падна от колесника на самолет в Лондон

Нелегален пасажер е паднал от колесника на аероплан при заход за кацане на летище Хийтроу в Лондон. Мъжът е открит мъртъв в градина на къща в предградие на английската столица в неделя следобяд, оповестиха полицията, съобщи Нова телевизия.

Машината е изпълнявала 9-часов полет от столицата на Кения - Найроби.

Свидетел споделя, че е чул тон и отишъл да огледа през прозореца на горния етаж. Тогава видял тялото на мъжа, което било " непокътнато ", тъй като било като " ледено блокче ".

Друг комшия описа, че следил аероплан, който се готвел да каца, и видял по какъв начин тялото на индивида пада от него.

Властите се пробват да разпознават починалия. В отделението, в което са ситуирани колесниците на самолета, са открити чанта, вода и храна. Ще бъде осъществена аутопсия, само че гибелта не се третира като подозрителна, допълниха полицията.

Макар и рядко, сходни произшествия към този момент са се случвали. През 2012 година 30-годишият Жозе Матада от Мозамбик почина, откакто падна от колесника на аероплан, кацащ на летище Хийтроу в Лондон от Ангола. Смята се, че той е оживял при температура от -60 градуса по Целзий по време на 12-часовия полет.

През 2015 година тяло на мъж пък падна в магазин в Ричмънд, Югозападен Лондон, откакто пътувал в ходовата част на аероплан от Йоханесбург, Южна Африка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР