Неколкостотин души участваха в протест в Цюрих срещу носенето на

...
Неколкостотин души участваха в протест в Цюрих срещу носенето на
Коментари Харесай

Протест в Цюрих срещу носенето на маски

Неколкостотин души участваха в митинг в Цюрих против носенето на защитни маски и разкритикуваха здравната политика на швейцарските федерални управляващи,  съобщи Франс прес.

Двама души са били арестувани за малко и отведени в полицейския сектор,  а други без защитни маски са били тествани за персонални документи, призовани да съблюдават разпоредбите и изведени от шествието,  се споделя в известие на полицията.

Според немскоезичния в. " Блик ",около 70 души са били отстранени от демонстрацията . Участниците в събирането, проведено под мотото " за възобновяване на фундаменталните права ", издигаха плакати против " лъжата за ковид ".

Един артист и един някогашен ефирен водещ се изрекоха от трибуната срещу диктаторското съгласно тях естество на сегашната обстановка , оповестява швейцарската организация Кейстоун-Швейцарска телеграфна организация (Keystone-ATS).

 

Българска телеграфна агенция

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР