Нека започнем с припомнянето, че през 2015 г. Сандра Бълок

...
Нека започнем с припомнянето, че през 2015 г. Сандра Бълок
Коментари Харесай

Сандра Бълок, Лайла, Red Yable Talk и как изглежда 8-годишната ѝ дъщеря

Нека стартираме с припомнянето, че през 2015 година Сандра Бълок показа, че е осиновила тригодишно момиченце от Луизиана. И от този момент тя сполучливо заобикаля да го демонстрира обществено. Това обаче се промени, и то доста непринудено, естествено и сладко.

В последния епизод на шоуто Red Table Talk на Джейда Пинкет Смит, брачната половинка на Уил Смит ни срещна с Ейприл Буенкамино - здравна сестра, която работи на първа линия в битката с COVID-19.

Целта беше феновете да научат историята на Ейприл и какво е да си непрекъснато там, където е и болестта, там, откъдето всички в този момент бягат надалече и имат " сложната задача " да си останат у дома. Междувременно стана ясно, че Сандра Бълок е дарила шест хиляди защитни маски на болничното заведение, в която Ейприл е здравна сестра.

Затова и във видео връзката се включи и Сандра Бълок, която изрази благодарността си и към Ейприл, и към всички, които правят толкоз страхотна и смела работа. Но както се оказа, включването на актрисата не беше единствената изненада за феновете.

За пръв път, откогато Сандра Бълок осинови Лайла, всички успяхме да забележим осемгодишното й момиченце. А тя се появи изведнъж, с цел да изрази признателността си.

" Благодаря ти, Ейприл, че правиш всичко това за всички нас ", малко обезпокоена, само че с усмивка на разположение сподели дребната Лайла.

Сандра Бълок постоянно е държала животът и на двете ѝ деца - и на Лайла, и на 10-годишния ѝ наследник Луис, да бъде конфиденциален. Затова и поява на Лайла беше още по-неочаквана и приятна, пишат от E! News.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР