Нека започнем с факта, че все още много малко се

...
Нека започнем с факта, че все още много малко се
Коментари Харесай

Неонатологът д-р Гергинова със съвети за COVID-19

Нека стартираме с обстоятелството, че към момента доста малко се знае за самия вирус и ние, както и сътрудниците в света се учим " в придвижване ".

Все още не е основан народен протокол за оказване на здравна помощ на деца в тези условия, както и незабавна телефонна линия.

Ние - неонатолозите и педиатрите от Болница " Вита " , оставаме непрекъснато на В аше разположение - онлайн и по телефона. Разбира се , в случаите на незабавно заболяване, можете да посетите нашите кабинети.

Болницата не разполага с проби за Коронавирус 19 и при подозрение за такава зараза, би следвало да посетите оторизираните за това медицински заведения.

Съобразно заповед на Министъра на опазването на здравето от 13.03.2020 година, като се изключи че се преустановяват Детските съвещания, Профилактичните прегледи и имунизации, се прекратява и свиждането в Неонатологично поделение на бащите и околните.

За децата на лекуване в Интензивен бранш, се позволяват два пъти на ден към момента лежащите в Родилно поделение майки, в случай че не са заболели или карантинирани за Коронавирус 19.

Ако майката бъде изписана, не се позволява на рандеву извън.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР