Нека видим по-подробно как този прекрасен чай може да действа

...
Нека видим по-подробно как този прекрасен чай може да действа
Коментари Харесай

В този чай има цели 5 магически съставки, които церят над 50 болести! Ето и тайната му

Нека забележим по-подробно по какъв начин този прелестен чай може да работи като лекарство за повече от 50 болести.

Куркума
Лечебните свойства на куркумата са много известни в целия свят. Куркумин, съединението, което участва в куркумата, е потребно за понижаване на възпалението; той се бори с рак и способства за здравето на сърцето и положението на мозъка.
Джинджифил
Джинджифилът е потребен за решение на проблемите, свързани с храносмилането и мигрената.

Канела
В азиатските страни тази фалшификация се употребява необятно за намаление равнищата на кръвната захар и за лекуване на вирусни инфекции като настинки, грип, кашлица.
Кардамон
Ако желаете да предотвратите образуването на кръвни съсиреци, кардамонът е тъкмо това, което ви би трябвало. Той оказва помощ да поддържате чисти стените на артериите и подкрепя за циркулацията на кръвта в тялото. Той също по този начин оказва помощ за унищожаване на токсините от организма.

Meд

Медът също е посочен като най-полезните артикули на планетата. Той дава на чая прелестен усет. Медът е източник на сила за нашето тяло и укрепва имунната система.

Съставки:

Джинджифил – Половин супена лъжица
Канела – Половин супена лъжица
Куркума – 1/6 ч.л.
Кардамон- 1 щипка
Вода 500 мл
Мед – 1 ч.л.

Начин на подготвяне:

Вземете 500 мл вода и я сварете на слаб огън. Добавете джинджифила и канелата във към този момент заврялата вода. След това прибавете куркумата и кардамона и разбърквайте добре. Нека всички съставки прелом дружно за 5-10 минути.
Прецедете и оставете да се охлади. Добавете 1 чаена лъжичка мед.
Насладете се на питието!
За възстановяване усета на напитката, можете да добавите и масло или кокосово мляко. Пийте този чай всеки ден заран и вие постоянно ще бъдете здрави!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР